Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Best i test i Jakt & Fiske

Best i test i Jakt & Fiske

Denne gangen er det Jakt & Fiske som har testet multifuelbrennere. Testen har fokusert spesielt på vinterbruk med renset bensin som drivstoff.

Robust brenner

Polaris Optifuel får terningkast 5 og utropes til testvinner i saken. «Brukervennlig, robust og kompakt brenner for både flytende brennstoff og gass uten dyseskifte!», lyder det i vurderingen. Brenneren får også plusspoeng for stengeventil på pumpa og kraftig varme som er enkel å finjustere. Testen sto på trykk i utgave 10/2021.

Om selve brennertesten

«I tillegg til praktisk bruk i felt, har vi gjennomført ulike koketester og langvarige «arbeidsøkter» under kontrollerte forhold (…) Alle brennerne er blitt oppbevart 24 t i dypfryser (-18) for å sjekke at pakninger og koblinger tåler kulde», skrives det blant annet i saken.

Testvinnerbrenner

Polaris Optifuel ble også testvinner da Dagbladet testet multifuelbrennere. Da fikk brenneren terningkast 6. I Jeger er den også testet til terningkast 5 (2021, sak bak betalingsmur).

100 års erfaring

Optimus ble etablert i Stockholm i 1899, og har dermed over 100 års erfaring med utvikling og produksjon av brennere! I dag er merket en del av internasjonale Katadyn Group. Nordic Outdoor fører et bredt sortiment kvalitetsvarer fra Optimus. Du må gjerne kontakte oss om du har sprøsmål om denne multifuelbrenneren eller andre produkter fra Optimus!

Toppfoto av Optimus Polaris Optifuel: PatitucciPhoto.

Denne saken ble opprinnelig publisert 1. desember 2021.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Neste artikkel

Knivsett til turen