Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Kjelesett best i test i UTE

Kjelesett best i test i UTE

Settet fra GSI Outdoors er praktisk når hele familien eller vennegjengen er på tur!

Innholdet i kjelesettet

Pinnacle Camper har følgende innhold: to hardanodiserte kjeler med lokk (2 l og 3 l), stekepanne, to lokk med sil, fire tallerkener, fire spiseboller, fire isolerte krus og et kjelehåndtak. Pinnacle Camper leveres i en transportpose, som også fungerer som oppvaskkum (!).

Pinnacle Camper GSI Outdoors

Forskjellige farger

«Med Pinnacle Camper får du et sett med nesten alt du trenger til fire personer- bare husk å ta med brenner, gass og bestikk. Tallerkener, drikkekopper og boller kommer også i fire ulike farger, som lar deg ha full kontroll på hvem som er hvem sitt», skriver blant annet UTE i testen. Magasinet peker videre på at kjelene er store og gode, og at de leveres med lokk: «(…) kjekke med hull i til å tømme ut vann. Det største lokket passer også til stekepannen».

Egen oppvaskkum

UTE gir noen minuspoenger for kjelehåndtaket, som ikke testeren syntes fungerte optimalt, men konkluderer likevel: «Dette klarer likevel ikke å dempe entusiasmen, og prikken over i-en er en pakkpose som kan fungere som oppvaskkum – om det skulle være et behov – eller som en kurv til å frakte vann».

Pinnacle Backpacker

Settet veier 1644 gram. Syns du settet er litt stort, kan du sjekke ut Pinnacle Backpacker. Dette er "lillebroren" til testvinneren og passer perfekt for to personer på tur. Pinnacle Backpacker har også hardanodisert kjele og stekepanne med Teflon Radiance, som er Teflon sin aller beste coating.Pinnacle Backpacker kokesett kjelesett GSI Outdoors

MINDRE VERSJON: Pinnacle Backpacker passer for to personer. Settet som er testet i UTE, passer for fire personer på tur.

Tar liten plass i sekken

Både Pinnacle Camper og Pinnacle Backpacker er en del av GSI Outdoors nFORM Crossover-serie. I denne serien er alle settene utformet slik at delene passer inn i hverandre. Dermed tar settene liten plass i sekken, og de er spesielt godt egnet for backpackere, campingturen, deg som er mye ute i kajakk eller kano og lignende! Kontakt oss gjerne dersom du lurer på hvor du kan få kjøpt GSI Outdoors produkter.

Denne saken ble opprinnelig publisert i august 2018. Oppdatert i januar 2022. 
Forfatter: Bente J. Harstad.