Close
Søk

BORGAFJÄLL 1:50 000

Merkevare: NORDECA KART
SKU: N7010
Tilgjengelighet: På lager

Destinasjoner: Raukasjö, Ankarede, Stekenjokk, Saxnäs, Fatmomakke, Klimpfjäll, Jormvattnet, Tången, Härbergsdalen, Sör-Blåsjön, Stora Blåsjön, Dabbnäs, Borgafjäll, Borga, Storjola, Marsliden, Storvall

Borgafjäll er et svensk fjellkart som dekker området fra Stor-Blåsjön i vest, ikke langt fra grensen mot Norge, til Saxnäs og Kultsjön i øst.

Kartet er perfekt for deg som liker fjellturer, gå på ski, sykle, fiske og oppleve ekte villmark. Kartet dekker fjelllandsbyen Borgafjäll som ligger majestestisk til mellom Borgafjällen med en storslagen utsikt over Borgahällen og Klöverfjället.

Området byr på mange flotte dagsturer, mest kjent er vandringen opp til Borghällen (1149 moh.) og Klöverfjället (1303 moh.) hvor du kan nyte en fantastisk utsikt. Eksempel på fjellstuer i kartet: Slipsikstugan og Sielkentjakkstugan.

Fjellkart Sverige er en turkartserie i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Lantmäteriet og Kartverket. Kartene innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Denne typen turkart dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder. Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
ANB. Veilpris: 
249