Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Campingfavoritter fra Campingaz

Campingfavoritter fra Campingaz

Nordic Outdoor har turgriller, gassbluss, kjølebokser og gass fra Campingaz.

Fransk merke

Merket er opprinnelig fransk, stiftet i Lyon i 1949, av tre ingeniører som så behovet for enkelt og effektivt kokeutstyr for familier og venner på bilferie og camping. Les mer om historien på Campingaz’ egne sider.

Kvalitet og brukervennlighet

Selv om sortimentet i dag er kraftig utvidet, er Campingaz’ produktfilosofi i dag ganske så identisk med den selskapet hadde i oppstarten: kvalitetsprodukter som er enkle å bruke og lette å vedlikeholde! Vi har tatt inn varer som er ideelle til bruk både på stranda og på hytta, til bilturen, i bobilen eller til kortere utflukter i skog og mark.

Testvinnergrill

Campingaz er merket bak testvinneren Party Grill. Denne turgrillen er et fantastisk godt alternativ til den lite miljøvennlige engangsgrillen. Party Grill finnes i to utgaver, begge modellene er blitt best i test hos Tek.no.

Campingtilbehør

Nordic Outdoor har også flere klassiske minikomfyrer med gassbluss fra Campingaz, i tillegg til annet campingutstyr, som luftmadrasser, kjølebager og fryseelementer.

Gassboks

Bruk alltid Campingaz’ gass sammen med produktene. Disse gassboksene har Easy Clic-system, noe som er både praktisk og trygt. Klikk på gassboksen og vri til kontrollknappen er på linje. Da får du beskjed om gasstrømmen er åpen eller ikke, og risikoen for ødeleggelse av utstyret eller for hardt tildratt ventil reduseres. Disse gassboksene kan også skilles fra brenneren med gass igjen på boksen.

Se Nordic Outdoors Campingaz-utvalg her!

Foto: Campingaz. 
Forfatter: Bente J. Harstad.