I Trek’n Eats Performance-serie, PS1000+, finnes turmat som passer spesielt for krevende forhold som ekspedisjoner, vinterturer, nødhjelpsarbeid og lignende. Alle rettene i denne serien inneholder over 1000 kcal.
Tilberedning: Hell kokende vann (410 ml) ned i posen, rør godt. Lukk posen og la trekke i 10 minutter.
Ingredienser: pasta 50 % (semulegryn av hardhvete, egg, salt), stekt løk 16 % (inneholder gluten), goudaost 6,5 % (inneholder melk), edamerost 6,5% (inneholder melk), ostesaus 6,5% (inneholder melk), fløtepulver, modifisert potetstivelse, krydderblanding (inneholder selleri), pepper, salt. Allergener: gluten, egg, melk, selleri
Gjennomsnittlig næringsverdi per 100 gram tørrprodukt:
- Fett: 14,1 g (mettede fettsyrer: 4,5 g)
- Karbohydrater: 58 g (sukkerarter: 3,6 g)
- Fiber: 1,7 g
- Protein: 14,4 g
- Salt: 3,2 g
Alt fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares.
Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på middagen. Alle posene har også norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.