Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Contigo-drikkeflasker i 71 grader nord - team

Contigo-drikkeflasker i 71 grader nord - team

I denne sesongen av 71° nord – team har deltakerne med seg Contigos drikkeflaske Ashland.

Vannflaske

Nordic Outdoor har levert vannflaskene som brukes i programmet, og vi har sendt Ashland-flasker i fargene Citron, Monaco, Smoke, Scuba og Grapevine.

Lekkasjesikker flaske

Denne drikkeflaska rommer 720 ml, og den er 100 % lekkasjesikker. Trykk på AUTOSPOUT™-knappen, da spretter drikketuten automatisk opp. Når du er ferdig med å drikke, trykker du ned tuten igjen. Da låses den sikkert under coveret igjen.

Sugerør og karabinkrok

AUTOSPOT™-teknologien er også meget hygienisk, fordi du slipper å få støv eller skitt i drikketuten. Ashland kan betjenes med én hånd og har et langt sugerør som går helt ned i bunnen. På toppen er det en integrert karabinkrok i håndtaket, noe som gjør den enkel å feste til sekken o.l. Du kan se alle fargene den kommer i her.

Kjendispar i team

Årets sesong er den tredje med kjendispar i team. De kjemper seg gjennom forskjellige prøvelser i norsk natur, både til fots, til vanns, i klatreveggen og på hesteryggen, for å nevne noe av det året sesong byr på! For øvrig er konseptet som alltid for 71° nord, det er om å gjøre å komme seg første fram til det aller siste sjekkpunktet. Du kan se sesongen på nett på Discovery+' sider (ekstern lenke).

Kilde: Discovery+’ egen presentasjon av programmet.
Toppbildet viser Ashland i Scuba, bildet i saken viser fargen Grapevine. Begge foto: Contigo.
Forfatter: Bente J. Harstad