Close
Søk

CORTES OCTAGON BLACKOUT

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000035195
Tilgjengelighet: På lager

Åttekantet telt med svært god takhøyde og vinduer rundt hele teltet. Her har du muligheten til å nyte 360 graders utsikt! Perfekt for glamping eller når hele vennegjengen skal på festival. Teltet er også perfekt til å ha stående i hagen som en ekstra hagestue eller som lekerom for familiens yngste.

Octagon-teltet har i tillegg fått BlackOut Bedroom-løsningen, det vil si at du har muligheten til å stenge ute opptil 99 % av dagslyset. Det gjør det enklere å sove, også på de lyse, norske sommernettene. BlackOut Bedroom har også en positiv effekt på teltets temperaturregulering, på dagtid er det opptil 5 ° C kaldere, på natta opptil 1° C varmere.

Teltet har flere bruksområder, du kan for eksempel kun sette opp innerteltet og du har en luftig, men insekts- og myggfri hagestue.

Stor og praktisk døråpning med Hinged Door®, som er en patentert dør fra Coleman med borrelås. Flere smarte oppbevaringslommer innvendig. Det er også svært praktisk at teltet leveres i en transportbag med hjul.

Teltgulvet er fullt integrert i teltet (PE). Materialer innertelt: pustende polyester, PU-belagt polyester. Materialer yttertelt: PU-belagt polyester. Teltduken har ellers selvsagt fått Colemans flammehemmende behandling og UV-beskyttelse. Tapede sømmer. Vannsøyle: 4500 mm.

Ett stort rom.
Areal: 15,7 m2.
Takhøyde innvendig: 215 cm.
Takhøyde utvendig: 225 cm.
Teltstenger: glassfiber og stål.
Transportstørrelse: ca. 85 x 30 x 30 cm.
Vekt: 20,6 kg.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

OTTO OTER FISKEFANGER

Fiskefanger som senkes ned i vannet.

TECH WASH 6 x 1 liter

Bestselger fra Nikwax! Teknisk vaskemiddel for vanntette tekstiler.

SØLVKROKEN OTTO OTER FISKES.

Supert fiskesett med lukket haspelsnelle og ferdig påspolt sene.

MICROLITE JAVAPRESS BLACK

Termokopp (med vakuumisolasjon) og presskanne i ett.
ANB. Veilpris: 
8499