Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Drikkeflasker og termokopper fra Contigo

Drikkeflasker og termokopper fra Contigo

Contigo (USA) har spesialisert seg på stilrene og funksjonelle termokopper og drikkeflasker.

Søle- og lekkasjefrie

Bak all produktutvikling står tanken om at resultatet skal løse et problem. Contigos termokopper og drikkeflasker kombinerer god design med nyskapende teknologi som sørger for at produktene er 100 % søle- og lekkasjefrie.

Passer for alle

Produktene passer for alle kvalitets- og miljøbevisste forbrukere, og drikkeflasker og termokopper fungerer like godt, enten de brukes i urbane eller mer grønne omgivelser.

Geniale løsninger

Contigo har utviklet flere teknologier for å gi deg de beste termokoppene og drikkeflaskene. I mange av disse finner du Contigos patenterte AUTOSEAL™-løsning, utviklet for å gi deg produkter som er 100 % søle- og lekkasjefrie. Denne teknologien gjør at du kan si farvel til kaffeflekker på lyse skjorter, vanndråper på tastaturet eller notatene. Teknologien er like enkel som den er genial: press AUTOSEAL™-knappen for å drikke, når du slipper den er drikkeåpningen fullstendig forseglet.

Sølefrie vannflasker

AUTOSPOUT™ er en annen teknologi fra Contigo, denne er i bruk på mange av drikkeflaskene. Også her får du et produkt som er 100 % lekkasjesikkert for de voksne og 100 % sølefritt for de minste. Slik fungerer løsningen: trykk på AUTOSPOUT™-knappen, så spretter drikketuten automatisk opp. Når du er ferdig med å drikke, trykker du ned tuten, så låses den sikkert under coveret igjen.

Drikkeflasker i oppvaskmaskina

AUTOSPOUT™ er også meget hygienisk, du slipper å få støv eller skitt i drikketuten. Du kan betjene løsningen med én hånd. Lokket er i én del og kan vaskes i topphylla i oppvaskmaskin, som flere andre av både lokkene og flaskene fra Contigo.

Vakuumisolerte termokopper

Contigos isolasjonsteknologi heter THERMALOCK™ Vacuum Insulation og er perfekt både for deg som er avhengig av varm kaffe på trikken, og for deg som er avhengig av kjølig hydrering i løpet av arbeidsdagen eller på stranda. Produkter med THERMALOCK™ har doble vegger som sørger for at kaffen holder seg varm i opptil 5 timer, og kjølig drikke holder en lav temperatur i opptil 12 timer (antall timer kan variere noe avhengig av produktserie og størrelse).

Vannflasker til barn

Contigo har også et eget barnesortiment. De har også termoser, samt isolerte drikkeflasker som også kan brukes til drikker med kullsyre. Se hele Contigo-sortimentet i forhandlerportalen.

Forfatter: Bente J. Harstad.