Close
Søk

FULUFJÄLLET 1:50 000

Merkevare: Nordic Maps
SKU: N7019
Tilgjengelighet: På lager

Destinasjoner: Ljørdalen, Särna, Innbygda, Trysil, Søndre Moen, Lövnäs, Nornäs

Dette svenske fjellkartet dekker et område fra Innbygda ved Trysilelva i Norge via Ljørdalen til Kimbäckens naturreservat øst for tettstedet Särna i Sverige.

Drevfjällens naturreservat og Fulufjällets nasjonalpark dekkes også i kartet. I Fulufjället finnes også Sveriges høyeste foss, Njupeskär, som har en total fallhøyde på 125 meter, hvorav 93 meter loddrett fall.

Nasjonalparken byr på en fjellopplevelse utenom det vanlige. Her kan du se spor etter Sveriges største dyr og vandre i viddelandskap enten til fots eller på ski. Eksempel på hytter i kartet: Rörsjöstugorna, Tangsjöstugan, Björnhomsstugan og Tangådalsstugan.

Fjellkart Sverige er en turkartserie i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Lantmäteriet og Kartverket. Kartene innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Denne typen turkart dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder. Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...
ANB. Veilpris: 
249