Close
Søk

FUNÄSFJÄLLEN 1:50 000

Merkevare: Nordic Maps
SKU: N7015
Tilgjengelighet: På lager

Destinasjoner: Funäsdalen, Ramundberget, Bruksvallarna, Tänndalen, Ljusnedal, Hållan, Skarvruet, Hamra, Fjällnäs, Vauldalen, Tännäs, Särvsjön, Messlingen, Mittådalen, Storsjö, Skärkdalen, Skärvagsvallen

Kartet dekker området fra riksgrensen i vest til Storsjön i øst.

Funäsfjällen er en typisk skidestinasjon, med de beste forutsetningene for alpint med sine mange skitrekk og skiheiser i området. Kartet dekker dessuten skiområdene Tänndalen, Ramundberget og Funäsdalsberget i tillegg til byene Funäsdalen, Bruksvallarna og Fjällnäs.

Området byr dessuten på fantastisk natur også utenom skisesongen som kan oppleves enten til fots eller på sykkel. Eksempel på fjellstuer i kartet: Röstavallen, Fältjägarstugan og Baggården.

Fjellkart Sverige er en turkartserie i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Lantmäteriet og Kartverket. Kartene innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Denne typen turkart dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder. Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
ANB. Veilpris: 
249