Turmaten fra Trek’n Eat er utviklet for å gi riktig og nok næring til kroppen, samtidig som den selvsagt skal smake godt! Denne middagsretten inneholder, blant annet, rundkornet ris, løk, tomater og gulrøtter. Enkel tilberedning: hell kokende vann oppi posen (innvendig målestrek angir hvor mye), rør godt, lukk posen og la det trekke i 10 minutter før du spiser.
Ingredienser: rundkornet ris 37 %, vegansk saus, grønnsaksblanding i varierende vektandeler 2 0% (hestebønner, tomater, løk, erter, gulrøtter, selleri), maltodekstrin, fløtepulver, myseproteinkonsentrat, solsikkeoljepulver (inneholder melk, E551), modifisert stivelse, potetmel, krydderblanding (inneholder selleri), gjærekstrakt, sukker, sitronsyre, salt, pepper, naturlig aroma. Allergener: melk, selleri.
Gjennomsnittlig næringsverdi per 100 gram tørrprodukt:
- Fett: 11,1 g (mettede fettsyrer: 3,3 g)
- Karbohydrater: 63,1 g (sukkerarter: 9,6 g)
- Fiber: 3,2 g
- Protein: 9,6 g
- Salt: 3,4 g
Produktene fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares. All Natural-merket er garantien for at maten ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer.
Trek’n Eat bruker ikke palmeolje eller -fett i sine produkter. I 2021 kuttet turmatprodusenten også soyabønner fra sine produkter, slik at du kan være 100 % sikker på at mat fra Trek’n Eat ikke inneholder genmodifisert materiale.
Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.