Close
Søk

GLACIER DUALIST

Merkevare: GSI OUTDOORS
SKU: 974412
Solid kokesett for to personer på tur.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Inneholder: kjele i rustfritt stål (1,8 l), lokk i rustfritt stål, to krus med isolerende lommer, to spiseboller, to lokk, to sporker og en praktisk transportpose.

Siden både kjele og lokk er i rustfritt stål, er dette et supert valg når du skal lage mat over bålet. Kjelelokket har en praktisk integrert sil. Både spisebollene og krusene rommer ca. 590 ml. Sporkene kan legges sammen og får enkelt plass oppi settet, men utslått er de ca. 15 cm lange. Transportposen kan også fungere som en oppvaskkum.

Settet hører til GSI Outdoors nFORM-serie, det vil si at alle delene får plass inni hverandre under transport og oppbevaring. Det er også plass til en liten brenner og en gassboks (opptil 220 g) inni settet. Materialer: rustfritt stål, rPP (resirkulert polypropylen).

Størrelse: 150 x 163 x 150 mm.
Vekt: 719 g.Bærekraftig oppgradering av kokesettene!

Flere av GSI Outdoors kokesett, deriblant dette, har fått en oppgradering i 2023. Settene har selvsagt fremdeles de gode kvalitetene som tidligere, men de har i tillegg fått ytterligere en bærekraftig oppgradering.

Rent konkret innebærer det:
- Krus i resirkulert polypropylen (rPP).
- Transportposene og de isolerende lommene til å ha rundt spiseboller og krus er nå produsert i rPET. Dette polyesterfiberet lages av resirkulerte plastflasker. Det brukes ikke olje i utvinningen av dette nye materialet, og derfor er det også en grønnere resirkuleringsprosess bak rPET enn lignende materialer.
- Låsemekanismen i strammesnørene i transportposene er ikke lenger i plast, men i bambus.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
1399