Close
Søk

GLACIER EXPLORER SET

Merkevare: GSI OUTDOORS
SKU: 974406
Sett med brenner og kjele i rustfritt stål.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Kjelen rommer 1,1 l, det følger også med et praktisk lokk til denne. Håndtaket kan foldes inn. Sammenleggbar spork i rustfritt stål.

Brenneren, Glacier Camp Stove, er en kraftig brenner med stor diameter. Den er også svært solid og kan justeres meget nøyaktig. Kjelestøttene er 125 mm lange og gir en god og stødig plattform for litt større kokekar.

Produsert i rustfritt stål og aluminium. Både brenner og spork får plass inni kjelen. Glacier Explorer Set leveres i en nettingpose til transport og oppbevaring.

Størrelse: 130 x 121 x 125 mm.
Vekt: 525 g.

Bærekraftig oppgradering av kokesettene!

Flere av GSI Outdoors kokesett, deriblant dette, har fått en oppgradering i 2023. Settene har selvsagt fremdeles de gode kvalitetene som tidligere, men de har i tillegg fått ytterligere en bærekraftig oppgradering.

Rent konkret innebærer det:
- Krus i resirkulert polypropylen (rPP).
- Transportposene og de isolerende lommene til å ha rundt spiseboller og krus er nå produsert i rPET. Dette polyesterfiberet lages av resirkulerte plastflasker. Det brukes ikke olje i utvinningen av dette nye materialet, og derfor er det også en grønnere resirkuleringsprosess bak rPET enn lignende materialer.
- Låsemekanismen i strammesnørene i transportposene er ikke lenger i plast, men i bambus.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
1199