Close
Søk

GRAND CONTIGO SS 64OZ BLACK EMEA

Merkevare: CONTIGO
SKU: 2156008
Contigos største drikkeflaske, denne rommer hele 1,9 liter! Grand kan også brukes til drikker med kullsyre.
Tilgjengelighet: På lager

Grand SS er fra Contigos nye serie for alle som er mye ute i naturen, Premium Outdoor Range. Denne er også super til drikker med kullsyre.

VG har testet produktet i en stor termostest (Skiglede-bilag 15. mars 2023), her får Grand SS 9 av 10 mulige poeng! "Har du behov for en stor og romslig termos? Denne termosflaska fra Contigo rommer nesten to liter og holder imponerende godt på varmen", skriver VG i testen.

Den lekkasjesikre og isolerte drikkeflaska holder innholdet varmt i opptil 22 timer eller kaldt i opptil 43 timer! Lokket er festet til flasken, slik at du ikke risikerer å miste det på tur. Det er utformet slik at du enkelt kan åpne det, også med votter eller hansker på. Kraftig bærehåndtak.

Produsert i rustfritt stål (18/8) og med Contigos egen teknologi for vakumisolasjon (THERMALOCK™ Vacuum Insulation). Antisklibelegg på bunnen. Utsiden er pulverlakkert og gir godt grep, også når du er våt eller svett på hendene. BPA-fri. Hele flaska kan vaskes i den øverste hylla i oppvaskmaskina.

Volum: 1900 ml.
Størrelse: ca. 15 x 12 x 27,5 cm.
Vekt: 860 g.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

OPTIMUS GAS 230G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

230 g gassboks (bustan/isobutan/propan).

OPTIMUS GAS 100G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

100 g gassboks (butan/isobutan/propan).

OPTIMUS GAS 450G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

450 g gassboks (butan/isobutan/propan).
ANB. Veilpris: 
999