Close
Søk

GUIDE HIP PACK

Merkevare: ORVIS
SKU: 947599
Hofteveske med flere lommer. Orvis Guide Hip Pack er perfekt for alle som foretrekker full bevegelsesfrihet på armene når de fisker, men som likevel ønsker en godt organisert fiskeveske på hofta.
Tilgjengelighet: På lager

Guide Hip Pack har også en genial tippetstasjon på utsiden av kvalitetsveska. Denne sikrer deg enkel og kjapp tilgang til favorittene og har plass til opptil seks spoler. Stort hovedrom med innvendig lomme med glidelås og flere mindre lommer, deriblant mange stretchlommer i netting. Innvendig feste til Orvis’ vanntette pose (posen følger ikke med). På toppen av hovedrommet er det også en stor fluelapp.

Foran på Guide Hip Pack er det flere mindre nettinglommer. I sidepanelene er det lommer med glidelås. Eget feste til vannflaske. I tillegg følger det med to stropper som kan brukes ved behov, en til å ha rundt nakken og en til skuldra. Begge to har fester for mindre verktøy.

Utvendige materialer: 100 % resirkulert Cordura® ECO 600 denier polyester med noen TPU-belagte felt.  Fôr: 100 % resirkulert 200 denier polyester.

Volum: 9 l.
Vekt: 700 gram.
Størrelse: ca. 32 x 23 x 15 cm.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
1999