Close
Søk

HALULITE DUALIST

Merkevare: GSI OUTDOORS
SKU: 974396
Solid kokesett som passer for to personer på tur.
Tilgjengelighet: På lager

Settet inneholder: hardanodisert aluminiumskjele (1,8 l), lokk med sil, to spiseboller (rommer ca. 590 ml), to krus (rommer ca. 590 ml), to drikkelokk, to isolerende lommer og to sporker. Settet leveres i en praktisk transportpose, som også kan fungere som en oppvaskskum.

GSI Outdoors Halulite er en legering som er like lett som titan, men som leder varme enda bedre. Kjelen har praktisk tut og mål trykt på innvendig. Sporkene kan legges sammen og får enkelt plass oppi settet, men utslått er de ca. 15 cm lange. Settet hører til GSI Outdoors nFORM-serie, det vil si at alle delene får plass inni hverandre under transport og oppbevaring. Det er også plass til en liten brenner og en gassboks (opptil 220 g) inni settet. Materialer: hardanodisert aluminium, rPP (resirkulert polypropylen), nylon.

Størrelse: 150 x 163 x 150 mm.
Vekt: 590 g.

Bærekraftig oppgradering av kokesettene!

Flere av GSI Outdoors kokesett, deriblant dette, har fått en oppgradering i 2023. Settene har selvsagt fremdeles de gode kvalitetene som tidligere, men de har i tillegg fått ytterligere en bærekraftig oppgradering.

Rent konkret innebærer det:
- Krus i resirkulert polypropylen (rPP).
- Transportposene og de isolerende lommene til å ha rundt spiseboller og krus er nå produsert i rPET. Dette polyesterfiberet lages av resirkulerte plastflasker. Det brukes ikke olje i utvinningen av dette nye materialet, og derfor er det også en grønnere resirkuleringsprosess bak rPET enn lignende materialer.
- Låsemekanismen i strammesnørene i transportposene er ikke lenger i plast, men i bambus.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
1399