Close
Søk

HALULITE MINIMALIST

Merkevare: GSI OUTDOORS
SKU: 974393
GSI Outdoors letteste sett for en person på tur! Veier kun 172 gram.
Tilgjengelighet: På lager

Inneholder: hardanodisert kjele (0,6 l), lokk, isolerende lomme til å ha rundt kjelen, magnetisk kjelehåndtak i silikon og spork. Kjelen kan også brukes som en stor kopp, lokket har drikkeåpning.

GSI Outdoors Halulite er en legering som er like lett som titan, men som leder varme enda bedre. Kjelen kan først brukes til å koke maten i, når maten er ferdig passer kjelen oppi den isolerende lomma, og du kan spise fra den, uten å brenne fingrene. Kjelen har også mål trykt på innvendig. Sammenslått er sporken ca. 94 mm, utslått er den 155 mm lang. Det er også plass til en liten brenner og en gassboks (opptil 110 g) inni settet. Materialer: hardanodisert aluminium, nylon, silikon.

Størrelse: 117 x 107 x 107 mm.
Vekt: 172 g.

Bærekraftig oppgradering av kokesettene!

Flere av GSI Outdoors kokesett, deriblant dette, har fått en oppgradering i 2023. Settene har selvsagt fremdeles de gode kvalitetene som tidligere, men de har i tillegg fått ytterligere en bærekraftig oppgradering.

Rent konkret innebærer det:
- Krus i resirkulert polypropylen (rPP).
- Transportposene og de isolerende lommene til å ha rundt spiseboller og krus er nå produsert i rPET. Dette polyesterfiberet lages av resirkulerte plastflasker. Det brukes ikke olje i utvinningen av dette nye materialet, og derfor er det også en grønnere resirkuleringsprosess bak rPET enn lignende materialer.
- Låsemekanismen i strammesnørene i transportposene er ikke lenger i plast, men i bambus.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
649