Close
Søk

HALULITE SOLOIST

Merkevare: GSI OUTDOORS
SKU: 974394
Tursett for én med 1,1 liters kjele i hardanodisert aluminium.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Det følger også med et lokk som både har sil og drikketut, samt et krus (414 ml) med isolerende lomme. Sammenleggbar spork i rustfritt stål, utslått blir denne ca. 15 cm lang.

GSI Outdoors Halulite er en legering som er like lett som titan, men som leder varme enda bedre. Settet hører til GSI Outdoors nFORM-serie, det vil si at alle delene får plass inni hverandre under transport og oppbevaring. Det er også plass til en liten brenner og en gassboks (opptil 220 g) i Halulite Soloist. Transportposen kan også brukes som oppvaskkum på tur! Materialer: hardanodisert aluminium, rPP (resirkulert polypropylen), nylon.

Størrelse: 127 x 137 x 140 mm.
Vekt: 309 g.Bærekraftig oppgradering av kokesettene!

Flere av GSI Outdoors kokesett, deriblant dette, har fått en oppgradering i 2023. Settene har selvsagt fremdeles de gode kvalitetene som tidligere, men de har i tillegg fått ytterligere en bærekraftig oppgradering.

Rent konkret innebærer det:
- Krus i resirkulert polypropylen (rPP).
- Transportposene og de isolerende lommene til å ha rundt spiseboller og krus er nå produsert i rPET. Dette polyesterfiberet lages av resirkulerte plastflasker. Det brukes ikke olje i utvinningen av dette nye materialet, og derfor er det også en grønnere resirkuleringsprosess bak rPET enn lignende materialer.
- Låsemekanismen i strammesnørene i transportposene er ikke lenger i plast, men i bambus.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
999