Close
Søk

Helios 3D

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

SKU: 720168M

Velg :

Helios 3D gir eksepsjonell presisjon kombinert med rå kraft. Viktige stikkord er distanse, presisjon og lengde!
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Dette er den mest presise stanga som noen gang er bygd, uten at det går på bekostning av styrke og muligheten til å presentere en flue på avstand, akkurat der du ønsker den. Helios 3Ds snellefeste er i anodisert aluminium med innlegg i karbon. Klassisk, tidløs design og farger. REC recoil snake guides, SiC/titan stripping guides. Stanga leveres i en solid aluminiumstube. Håndlaget i USA.  25 års garanti.

Jakt & Fiske har testet Helios 3D 906, det endte med terningkast 6!

Om Helios 3-serien:

"Fast is fine, but accuracy is everything", sa Wyatt Earp. Det har Orvis tatt på alvor i utviklingen av Helios 3. Når du har fisket med flue en stund, innser du at Earp hadde rett, nøyaktighet er ofte det som skiller et kast fra suksess eller fiasko. Alle moderne fluestenger er kraftfulle og lette, Helios 3 tar presisjonsbegrepet til nye høyder!

Orvis har delt Helios 3-stengene inn i to serier; H3F og H3D. Helios 3F byr på fantastisk finesse, og er det optimale valg for alle som ønsker å ha full kontroll på sin presentasjon. Helios 3D er utviklet for å gi rå kraft og presisjon når større fluer skal presenteres på lengre avstand. Felles for begge seriene er at Helios 3 gir mindre unødvendige bevegelser under kastet, det sørger for optimal presisjon.

Helios 3-stengene er 17 % sterkere mot kompresjon, 40 % sterkere i bøye- og løftekraft og hele 77 % sterkere mot slag enn Helios 2. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i denne serien! Designen er matt for å unngå blinkende reflekser som kan skremme fisk, og vektfordelingen er ytterligere forbedret, noe som gjør at stengene føles enda lettere i hånda.

*
*
*