Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Impregnering til skifeller

Impregnering til skifeller

Nikwax' impregnering til skifeller er mild mot miljøet og effekiv på fellene!

Hvorfor impregnere skifeller?

Ski Skin Proof gir fellene vannavstøtende egenskaper. Produktet øker også gliden, og hindrer at det klumper seg is i fellene. Ski Skin Proof er, som alt annet fra Nikwax, helt uten fluorkarboner! Det vil si at produktet er trygt å bruke både for deg og for miljøet.

Påføres våte og tørre skifeller

Fordi Ski Skin Proof er uten løsemidler, kan det også påføres innendørs. Produktet forlenger skifellenes levetid og er svært enkelt å bruke. Det skal påføres fellene når de er festet til skiene, og Ski Skin Proof kan brukes på både våte og tørre feller.

Impregnering skifeller Ski Skin Proof

Praktisk svampapplikator

Slik tar du impregneringen på:
- Start foran. Påfør impregneringen med svampapplikatoren, jobb den nedi fibrene.
- Fortsett til du er sikkert på at alle deler av fellene er dekket.
- La det tørke.
Det er også mulig å behandle fellene selv om de ikke er festet til skiene, men da må du passe på at siden som skal inn mot skiene ikke får på seg impregnering. Behandle for øvrig fellene som produsenten anbefaler, de bør rengjøres med et egnet middel før impregnering, vi anbefaler Nikwax' Tent & Gear Solarwash. 

Bestill nyheten

Har du miljøbevisste kunder som ønsker å kjøpe Ski Skin Proof? Kontakt oss for å bestille nyheten. Er du privatperson som ønsker å kjøpe impregneringen? Kontakt oss gjerne, så tipser vi om en butikk som har tatt inn Ski Skin Proof. På nett kan du, bl.a., kjøpe impregneringen hos Fjellsport.

Visste du at...

... Nikwax har kompensert for karbonutslipp helt siden slutten av 1970-tallet. Det har de bl.a. gjort gjennom beskyttelse av tropisk regnskog i samarbeid med miljøorganisasjonen World Land Trust. Les mer om Nikwax miljøprofil her. Du kan også lese om Nikwax' egne bærekraftmål fram mot 2025 her.

Toppfoto: Clement Delhaye/Unsplash.com.

Se flere av Delhayes bilder her: Clement Delhaye

Denne saken ble opprinnelig publisert 26. januar 2020. Oppdatert januar 2021 og januar 2024. 
Forfatter: Bente J. Harstad.

Forrige artikkel

Nyheter fra GSI Outdoors

Neste artikkel

Sammenleggbar kjele