Close
Søk

INFINITY FAIRSHARE MUG GREEN

Merkevare: GSI OUTDOORS
SKU: 974366
Lett og praktisk bolle/oppbevaringsbeholder med tett skrulokk.
Tilgjengelighet: På lager

Infinity Fairshare Mug har en beskyttende lomme rundt seg (kan tas av). Denne sørger for at maten holder seg varm, samtidig som du beskytter fingrene fra å brenne seg. Materialet rundt erprodusert i rPET, ett nytt polyesterfiber som lages av resirkulerte plastflasker. Det brukes ikke olje i utvinningen av det nye materialet, og derfor er det også en grønnere resirkuleringsprosess bak rPET. Håndtaket kan legges inn mot kruset under oppbevaring og transport.

Infinity er navnet på GSI Outdoors ultralette, resirkulerbare og BPA-frie alternativ til polykarbonat. Infinity-produkter absorberer ikke matlukt eller smak, som annen plast kan gjøre. De er også helt trygge å bruke, ingen kjemikalier kan lekke fra produktet til innholdet, og alle produktene er selvsagt helt uten ftalater.

Infinity Fairshare Mug har mange bruksområder, det at det er mål trykt på den klare polypropylenen gjør den perfekt til matlaging. Feste for karabinkrok. Leveres med isolerende lomme som kan tas av, og som har ett praktisk håndtak.

Volum: 946 ml.
Størrelse: 140 x 127 x 137 mm.
Vekt: 193 g.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

NIKWAX WAX FOR LEATHER 100ml

Genial og svært effektiv impregneringskrem for alle typer fottøy i glatt lær. Nøytral farge.

WHOLE MILK POWDER INSTANT

Helmelkspulver med 26 % fettinnhold.

BEEF STROGANOFF WITH RICE

Biff stroganoff med ris (glutenfri turmiddag). Energi: 670 kcal.

BEEF CASSEROLE WITH NOODLES

Smakfull jegergryte med storfekjøtt. Energi: 666 kcal.
ANB. Veilpris: 
299