Close
Søk

Kids Cleanable

Merkevare: CONTIGO
SKU: 2127476M

Velg :

100 % søle- og lekkasjefri drikkeflaske til barn.
Tilgjengelighet: På lager

Denne drikkeflaska for barn er helt søle- og lekkasjefri, takket være Contigos AUTOSPOUT™-teknologi. Barnet lærer raskt hvordan teknologien fungerer: trykk på AUTOSPOUT™-knappen, så spretter drikketuten automatisk opp. Når barnet er ferdig med å drikke, trykkes tuten ned, så låses den sikkert under coveret igjen. Løsningen er også svært hygienisk fordi de slipper å få støv eller skitt i drikketuten.

Lokket er i én del og kan vaskes på den øverste hylla i oppvaskmaskina. Sugerøret, som går helt til bunnen av drikkeflaska, kan løsnes fra lokket når det skal vaskes. Hele flaska kan også vaskes trygt i oppvaskmaskinas øverste hylle. Kids cleanable er enda enklere å rengjøre enn lignende flasker, her er drikketuten forseglet så det ikke er noe skitt eller fuktighet som kan gjemme seg i kriker og kroker.

Genial flaske som barna elsker å bruke selv. Solid og praktisk håndtak gjør Kids cleanable enkel å bære med seg på tur eller å få tak på i sekken. Produsert i BPA-fritt materiale som ikke tar til seg lukt eller farge fra innholdet i flaska. Passer i de fleste standard koppholdere i bil. Viktig: for barnets sikkerhet anbefaler Contigo at flaska alltid skal brukes under oppsyn av en voksen.

Volum: 420 ml.
Størrelse: 9,8 x 7,5 x 17,8 cm.
Vekt: 145 g.

*
*
*