Close
Søk

KITTELFJÄLL 1:50 000

Merkevare: Nordic Maps
SKU: N7009
Tilgjengelighet: På lager

Destinasjoner: Stekenjokk, Klimpfjäll, Marsliden, Storvall, Remdalen, Gränssjö, Stornäs, Grytsjö, Fatmomakke, Grundfors, Kittelfjäll, Grönfjäll, Borkan

Kittelfjäll er et svensk fjellkart som dekker området fra riksgrensen mot Norge i vest via landsbyen Klimpfjäll til Kittelfjäll i øst.

Klimpfjäll er en populær vinterdestinasjon hvor besøkende kan stå på ski, isfiske og kjøre snøscooter. Ca 60 km fra den norske grensen ligger Kittelfjäll, kjent som et vintersportsted med flotte skianlegg. Det er et naturskjønt område med fine turmuligheter hvor det finnes en rekke bratte fjell, innsjøer og skog. I tillegg dekker kartet Marsfjällen som er et høyfjellsområde og naturreservat som absolutt er verdt et besøk. Eksempel på fjellstuer i kartet: Tjåkkelestugorna, Ljusliden og Åtnikstugan.

Fjellkart Sverige er en turkartserie i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Lantmäteriet og Kartverket. Kartene innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Denne typen turkart dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder. Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
ANB. Veilpris: 
249