Close
Søk

LARAMIE 3 BLACKOUT

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000035207
Tilgjengelighet: På lager

Fjelltelt med mørkt soverom. Robust telt som takler alle typer vær med vannsøyle på 6000 mm. Perfekt for turer i den norske fjellheimen, men også et godt valg når du er på jakt etter et telt som veier lite, men som likevel har plass til tre personer og bagasje.

Dette tunellteltet har fått Colemans unike BlackOut Bedroom-teknologi. Det vil si at soverommet er helt mørkt. Opptil 99 % av dagslyset stenges ute, noe som er gull verdt på lyse, nordiske sommernetter. Det er også utrolig praktisk når du har med deg mindre barn på tur, og trenger et mørkt soverom som gjør det lettere å finne søvnen. BlackOut Bedroom-teltene har også opptil 5 ° C lavere temperatur på dagtid, mens de er opptil 1° C varmere på natta.

Soverommet er 3,8 m2, mens forteltet har hele 3,2 m2 til å lagre fjellsekken, sette sko o.l. Forteltet har to innganger, så her kan du også starte dagen med kaffe i koppen og utsikt til begge sider av teltet! Teltduken er behandlet med flammehemmende midler. Soverommets teltgulv er sveiset fast i resten av teltet, slik at ikke vann eller insekter kommer inn. Gulvet har vannsøyle 5000 mm, PU-belagt og med tapede sømmer. Materialer yttertelt: PU-belagt polyester med ripstop. Materialer innertelt: polyester taffeta.

Ett soverom.
Areal soverom: 3,8 m2.
Areal inngangsparti: 3,2 m2.
Totalareal: 7 m2.
Takhøyde innvendig: 110 cm.
Takhøyde utvendig: 120 cm.
Teltstenger: aluminium.
Transportstørrelse: 20 x 40 cm.
Vekt: 3,7 kg.

Nordic Outdoor er en norsk distributør av tur-, camping- og fiskeutstyr. Vi eier også varemerkene Sølvkroken og Nordeca (kart).
Er du en privatperson som ønsker å kjøpe dette teltet? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å finne din nærmeste forhandler!

Se også... 
- "Villsankeren", Øystein Horsberg, har prøvd Laramie 3 som vintertelt! Les mer om hvilke erfaringer han gjorde seg! 
-
 Coleman har flere fjelltelt med mørke soverom, men BlackOut Bedroom-løsningen finnes også på flere store campingtelt. 
-
 Slik tar du best vare på favoritteltet ditt! Les våre tips til vask og impregnering av telt. 

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

OPTIMUS GAS 100G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

100 g gassboks (butan/isobutan/propan).

MYCIC 3-PK

3 pk med mycic.

GAMMARUS 3-PK

3 pk med gammarus.

PIMPELREKE 3-PK

Pimpelreker.
ANB. Veilpris: 
5499