Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Laramie som vintertelt

Laramie som vintertelt

Øystein Horsberg (klikk på navnet for å komme til instagramkontoen hans) har sendt oss disse bildene fra Trøndelag, hvor han tidligere i vinter har vært på snarefangst.

Vindstabilt telt

- Teltet funker som fjell på vinteren også. Det er vindstabilt og godt nok ventilert (ikke mer enn normal riming), rapporterer Øystein til oss fra fjellheimen.

Teltstenger i aluminium

Laramie er et robust telt som skal takle alle typer vær, det har vannsøyle 5000 mm. Tunellteltet har også fått Colemans BlackOut Bedroom-teknologi, det vil si at soverommet er helt mørkt. Teltet veier 3,7 kg og har teltstenger i aluminium.  Her kan du lese mer om Laramie-teltet.

Sponset produkt

Øystein Horsberg er også kjent som «Villsankeren». Nordic Outdoor har støttet Horsbergs prosjekt med en del frilufts- og fiskeprodukter, deriblant dette teltet.

Telt som står i snø vinterteltVINTERTELT: Laramie 3 har romslig inngangsparti. Til høyre er inngangen til (det mørke) soverommet.

Telt på vinteren med barduner i treVINDSTABILT: Det kan være lurt å finne litt alternative, og stabile, fester for teltet på vinterstid.

Øystein Horsberg vintertelt

VINTER I LIERNE: Beviset på at det var skikkelige vintertemperaturer i Trøndelag i februar...

Alle bilder i denne saken: Øystein Horsberg.

Denne saken ble opprinnelig publisert 9. mars 2022.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Forrige artikkel

Energirike turmatposer

Neste artikkel

Slitesterk vader