Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Laramie som vintertelt

Laramie som vintertelt

Øystein Horsberg (klikk på navnet for å komme til instagramkontoen hans) har sendt oss disse bildene fra Trøndelag, hvor han tidligere i vinter har vært på snarefangst.

Vindstabilt telt

- Teltet funker som fjell på vinteren også. Det er vindstabilt og godt nok ventilert (ikke mer enn normal riming), rapporterer Øystein til oss fra fjellheimen.

Teltstenger i aluminium

Laramie er et robust telt som skal takle alle typer vær, det har vannsøyle 5000 mm. Tunellteltet har også fått Colemans BlackOut Bedroom-teknologi, det vil si at soverommet er helt mørkt. Teltet veier 3,7 kg og har teltstenger i aluminium.  Teltet har ikke "snøskjørt". Her kan du lese mer om denne teltmodellen fra Coleman.

Sponset produkt

Øystein Horsberg er også kjent som «Villsankeren». Nordic Outdoor har støttet Horsbergs prosjekt med en del frilufts- og fiskeprodukter, deriblant dette teltet.

Telt som står i snø vinterteltVINTERTELT: Laramie 3 har romslig inngangsparti. Til høyre er inngangen til (det mørke) soverommet.

Telt på vinteren med barduner i treVINDSTABILT: Det kan være lurt å finne litt alternative, og stabile, fester for teltet på vinterstid.

Øystein Horsberg vintertelt

VINTER I LIERNE: Beviset på at det var skikkelige vintertemperaturer i Trøndelag i februar...

Alle bilder i denne saken: Øystein Horsberg.

Denne saken ble opprinnelig publisert 9. mars 2022.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Forrige artikkel

Energirike turmatposer

Neste artikkel

Slitesterk vader