Close
Søk

MEADOWOOD 6 L BLACKOUT

merkevarer: COLEMAN , COLEMAN
SKU: CN2000037069
Ekstra stort familietelt! Supert til glamping, når hele vennegjengen eller familien er på tur. Tre soverom (BlackOut Bedrooms).
Tilgjengelighet: På lager

Dette romslige teltet har mørke soverom (BlackOut Bedroom). Opptil 99 % av dagslyset stenges ute av soverommet med BlackOut Bedroom-teknologien. Det gjør det enklere å sove, også på de lyse, norske sommernettene. BlackOut Bedroom har også en positiv effekt på teltets temperaturregulering, på dagtid er det opptil 5° C kaldere, på natta opptil 1° C varmere.

Teltet har en rekke praktiske løsninger, som to dører, praktiske lommer for oppbevaring og luke for el-kabel. Svært godt ventilert telt. Store vinduer slipper inn mye lys, samtidig som det er mulig å skjerme for innsyn med innvendige «gardiner som er festet med glidelås, og som kan rulles ned.

UV-behandlet teltduk, som også er behandlet med flammehemmende midler. Materialer yttertelt: PU-belagt polyester. Vannsøyle: 4000 mm. Innertelt: polyester, no-see-um mesh. Teltduken har tapede sømmer. Integrert teltgulv (PE) med sveisede sømmer. Teltstenger i glassfiber.

Tre soverom.
Areal soverom: 8,2 m2.
Areal oppholdsrom: 11,1 m2.
Totalareal: 19,3 m2.
Takhøyde innvendig: 200 cm.
Takhøyde utvendig: 210 cm.
Transportstørrelse: 75 x 39 x 39 cm.
Vekt: 25,8 kg.

PS! Dette teltet finnes også i mindre versjoner, søk "Meadowood" i søkefeltet oppe til høyre på siden for å se alle modellene vi fører.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...
ANB. Veilpris: 
13999