Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Campingtelt med mørkt soverom

Campingtelt med mørkt soverom

Coleman-teltet har vannsøyle på 4000 mm og er et perfekt telt når hele familien eller venner skal på tur både vår, sommer og høst! Meadowood er også et godt alternativ som glampingtelt!

Mørke teltsoverom

Meadowood 6 L har tre romslige soverom med BlackOut Bedroom®-løsningen. Den stenger ute opptil 99 % av dagslyset fra soverommene, og dermed er det enklere å få en god natts søvn, også på de lyse, norske sommernettene. Teknologien har også en positiv effekt på teltets temperaturregulering, på dagtid er det opptil 5 grader kaldere, på natta opptil 1 grad varmere.

Campingtelt mørke soverom

STORE SOVEROM: Tre soverom i Meadowood 6 L. Alle har BlackOut Bedroom-løsningen.

 

Store vinduer i teltet

Teltet har tunnelkonstruksjon og en rekke praktiske løsninger, som to dører, praktiske lommer for oppbevaring og luke for el-kabel. Store vinduer slipper inn mye lys i oppholdsrommet, samtidig som det selvsagt er mulig å skjerme for innsyn med innvendige «gardiner». Disse er festet med glidelås og kan rulles ned ved behov.

Integrert teltgulv

Teltet har også god takhøyde, hele 2 meter under taket. Som på alle Colemans telt er teltduken behandlet med flammehemmende midler. Den har også tapede sømmer. Teltgulvet er integrert og har sveisede sømmer. Teltet passer seks personer på tur og har fått veil. pris (2022) 11 999.

Spesifikasjoner Meadowood BlackOut 6 L

- Tre soverom
- Areal soverom: 8,2 m2
- Areal oppholdsrom: 11,1 m2
- Totalareal: 19,3 m2
- Innvendig takhøyde: 200 cm
- Teltstenger: glassfiber
- Transportstørrelse: 75 x 39 x 39 cm
- Vekt: 25,8 kg

Flere størrelser

Dette teltet kommer også i 4 og 4 L-versjon. Disse to har også stort oppholdsrom, men mangler overbygget utenfor hovedrommet og har «bare» to soverom. Det finnes en tredje versjon av teltet: Meadowood 4 Air BlackOut. Denne modellen har egenskaper som det minste teltet, men istedenfor tradisjonelle teltstenger, er det her luftkammer som pumpes opp!

Meadowood 4 Air telt med luftkammer

PUMP OPP TELTET: Meadowood 4 BlackOut Air har ikke teltstenger, men luftkammer som pumpes opp!

Denne saken ble opprinnelig publisert 10. mai 2022.
Forfatter: Bente J. Harstad.