Close
Søk

Mission

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

SKU: 720218M

Velg :

Tohånds toppmodell fra Orvis.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Nordic Outdoor fører Mission-modeller som er spesielt plukket ut for å passe alt fra fiske etter sjøørret og smålaks, til det kraftigste laksefisket i strie, flomstore elver!

Mission er arvtageren til Orvis’ Helios Spey-serie, og mange tekniske finesser er hentet fra Helios-3 teknologien, blant annet lett vekt, stor spenst, høy styrke, perfekt demping og optimal presisjon. Mission passer like godt til speykast som til tradisjonelle overhodekast, dette er en av de mest allsidige fluestengene på markedet!

Serien byr på kompakte og allsidige stenger fra 11’ til 15’ (NB! Noen av modellene kan være bestillingsvarer, kontakt oss for mer informasjon). De to lengste modellene, 14’ og 15’, er 6-delte for praktisk transport.

Felles for alle tohåndsstengene er innebygget vibrasjonsdemping og autokorreksjon. Her får du rå styrke og spenst, samtidig som kastene holder seg både lange og presise.

Matt oliven med oransje innslag. Snakeringer av krom, de nederste har SiC-innlegg. Solid snellefeste med dobbel låsing.  Leveres i en svært solid stangtube av aluminium.

Mission er produsert i USA og har Orvis’ 25 års garanti

*
*
*