Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Nordic Outdoor ny distributør av Marmot i Norge

Nordic Outdoor ny distributør av Marmot i Norge

Marmot er et verdenskjent merke som produserer utendørsbekledning, telt og soveposer av svært høy kvalitet.

Marmot og Nordic Outdoor

Den amerikanske utendørseksperten har valgt Nordic Outdoor som ny distributør i Norge.
- Vi har oppdaget at våre to selskaps verdier, og måten vi jobber på, passer svært bra sammen. Nordic Outdoor distribuerer allerede andre merkevarer fra Newell Brands, som Coleman, Campingaz og Contigo, sier Jan Schapmann, Managing Director i Marmot EMEA, blant annet om avtalen.

Friluftsutstyr av høy kvalitet

- Vår visjon er å være en markedsledende og en preferert leverandør av sportsfiske og friluftsprodukter i det norske markedet. Vi har en målsetning om å skape vekst ved å tilknytte oss nye varemerker. Både ved oppkjøp av egne nye varemerker og ved distribusjon av kjente internasjonale varemerker. At vi nå får tilliten og gleden av å kunne tilby Marmot til våre kunder er vi derfor svært glade for, sier daglig leder i Nordic Outdoor, Tore Jørgensen.

Soveposer og lette telt

Produktsjef friluft/Key Account Manager, Kjell Myhre, synes det er gøy å kunne tilby Nordic Outdoors kunder over hele Norge produkter fra dette nye varemerket:
- Marmot har bred kunnskap om, og erfaring med, å utvikle utstyr og bekledning av svært høy kvalitet, og for dedikerte friluftsfolk. Vi er også spesielt glade for at vi kan legge til soveposer og lette telt fra Marmot til i vår produktportefølje!

Norsk distributør

Marmot har alltid sett på Norge som et viktig marked for merkevarens fire produktpilarer: soveposer, telt, isolasjon og skallag. Selskapet Marmot ble stiftet i 1974 og kan dermed i år vise til hele 50 års erfaring. Nordic Outdoor ønsker å være Norges største og beste leverandør av friluftsartikler, tur-, camping- og fiskeutstyr. Avtalen mellom Marmot og Nordic Outdoor gjelder fra mai 2024.


Her kan du lese hele pressemeldingen fra Marmot og Nordic Outdoor. 

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss gjerne:
Daglig leder, Tore Jørgensen på mobil 975 77 191 eller send en e-post.
Produktsjef friluft/Key Account Manager, Kjell Myhre på mobil 920 99 313 eller send e-post.


Alle bilder: Marmot. 

Forfatter: Bente J. Harstad.