Close
Søk

Om oss

Nordic Outdoor AS ønsker å være Norges største og beste leverandør av friluftsartikler, tur-, camping- og fiskeutstyr. Vi har administrasjon og stort lager i Arendal, i tillegg har vi et showroom på Lysaker i Oslo.

Sterke merkevarer

Nordic Outdoor eier og utvikler Norges mest kjente varemerke på fisk, Sølvkroken, samt Nordic Maps (kart). Vi distribuerer også en rekke internasjonale merkevarer. Vi selger altså ikke direkte til privatpersoner, men til butikker og kjeder over hele Norge! Vi har alltid plass til nye forhandlere, bruk dette skjemaet for å søke om å bli forhandler og få tilgang til hele sortimentet vårt.

Nordisk friluftsliv

Nordic Outdoor ønsker å inspirere alle til å bruke naturen året rundt, enten det er til trening, jakt eller rekreasjon. Uansett aktivitet, så er utstyr av god kvalitet viktig. Vårt sortiment er satt spesielt sammen for å passe norsk og nordisk friluftsliv. Merkene vi fører er utviklet av mennesker som selv bruker naturen og vet hva som trengs, både av kvalitet, smarte løsninger og brukervennlighet!

De beste varemerkene

Hos Nordic Outdoor får du de beste varemerkene innen både fisk og friluft samlet på ett sted. Vi ønsker at våre forhandlere skal oppleve fordelene ved en profesjonell distribusjon, kunnskapsrike selgere og et godt serviceapparat. Hos oss får du også tilgang til vår moderne og brukervennlige forhandlerportal, hvor det er enkelt å bestille varer, sjekke priser m.m. Varer sendes raskt til deg fra vårt lager på Krøgenes i Arendal.

Nordic Outdoors historie

Sølvkroken ble etablert i 1930. I 2009 fusjonerte arendalsselskapet med distributøren Nordic Outdoor. Selskapet ble deretter hetende Nordic Outdoor, men Sølvkroken er fremdeles en egen merkevares om eies og utvikles av oss. I 2018 kjøpte vi Nordens største kartleverandør, Nordeca Konsument. I 2023 distribuerer og markedsfører vi i tillegg produkter fra mer enn 15 internasjonale merkevarer til forhandlere over hele Norge.

Åpenhetsloven

Nordic Outdoor omfattes av åpenhetsloven.

Kontakt oss gjerne

Enten du besøker siden vår som forhandler eller privatperson, spør oss gjerne om du lurer på noe! Du kan kontakte oss ved å sende inn dette skjemaet. Du kan selvsagt også sende oss en e-post eller ringe på 37 00 28 88.