Close
Søk

OPTIMUS POLARIS WITH 0,4 L FUEL BOTTLE

Merkevare: OPTIMUS
SKU: OS8019408
Testvinneren Optimus Polaris med brennstofflaske.
Tilgjengelighet: På lager

Egenskaper som Polaris Optifuel, men her leveres multifuelbrenneren med brennstofflaske. Fuel Bottle 0,4 l er produsert i stål og har innvendig epoxybelegg som sikrer trygg oppbevaring og transport av brennstoffet. Flaska veier 120 gram.

Dette er en effektiv brenner som kan brukes både med gass og bensin! Brenneren er kåret til testvinner flere ganger, blant annet i Jakt & Fiske.

«One jet – any fuel» er Polaris’ slagord. Denne fantastiske brenneren kan brukes sammen med nesten alle typer brennstoff, uten at du må bytte ut deler eller bruke adapter. Av flytende drivstoff kan det meste brukes, alt fra parafin til flydrivstoff. Vi anbefaler renset bensin, som er mest effektivt og gir minst avgasser.

Bruk brenneren i flytende gassmodus når minusgradene sniker seg på, eller du vil lage mat ekstra raskt. Polaris er CE-godkjent for bruk både i flytende og «vanlig» gassmodus.

En integrert rensenål renser effektivt brenneren, også når den er i bruk. I tillegg er den effektive og stabile aluminiumspumpa selvrensende. Polaris trenger svært lite tid på forvarming. Produsert i rustfritt stål, messing og aluminium. Brenneren leveres med pumpe, vindskjerm, varmereflektor, multiverktøy, smøring, ekstradeler og en praktisk oppbevaringspose.

Med gass (butan/propan/isobutan) kokes 1 l vann på ned mot 4 min. Effekt: 3300W.
Med flytende brensel kokes 1 l vann på ned mot 3 min og 30 sek. Effekt: 42000W.

Størrelse (uten brennstofflaske): 140 x 80 x Ø 65 mm.
Vekt (uten brennstofflaske): 475 g.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

ULTRALIGHT JAVA DRIP

Kaffefilter og holder som kan klipses på så godt som alle typer kanner og kopper.

COLLAPSIBLE JAVA DRIP BLUE

Sammenleggbar filterholder til filterstørrelse 4.

PIVOT TONGS

Sammenleggbar klype til matlaging på turen.
ANB. Veilpris: 
3299