Turmaten fra Trek’n Eat er utviklet for å gi riktig og nok næring til kroppen, samtidig som den selvsagt skal smake godt! Denne middagsretten inneholder, blant annet, pasta, gulrøtter, mais, brokkoli og blomkål. Enkel tilberedning: hell kokende vann oppi posen (innvendig målestrek angir hvor mye), rør godt, lukk posen og la det trekke i 8 minutter før du spiser.
Ingredienser: pasta 50 % (semulegryn av hardhvete, egg, salt), grønnsaksblanding i varierende vektandeler 15 % (mais, gulrøtter, erter, purreløk, squash, brokkoli, løk, blomkål), ostesaus (inneholder melk), fløtepulver, solsikkeoljepulver (inneholder melk, E551), modifisert stivelse, potetmel, krydderblanding (inneholder selleri), gjærekstrakt, pepper. Allergener: egg, inneholder gluten, melk, selleri.
Gjennomsnittlig næringsverdi per 100 gram tørrprodukt:
- Fett: 15,8 g (mettede fettsyrer: 7,5 g)
- Karbohydrater: 55,4 g (sukkerarter: 7 g)
- Fiber: 1,3 g
- Protein: 11,4 g
- Salt: 1,9 g
Produktene fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares. All Natural-merket er garantien for at maten ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer.
Trek’n Eat bruker ikke palmeolje eller -fett i sine produkter. I 2021 kuttet turmatprodusenten også soyabønner fra sine produkter, slik at du kan være 100 % sikker på at mat fra Trek’n Eat ikke inneholder genmodifisert materiale.
Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.