Close
Søk

Pinnacle

Merkevare: CONTIGO
SKU: 2095406M

Velg :

Contigos minste termokopp rommer 300 ml varm drikke.
Tilgjengelighet: På lager

Den nette størrelsen går ikke utover Pinnacles egenskaper. Termokoppen har selvsagt AUTOSEAL™ som sørger for at den er 100 % søle- og lekkasjefri. Holder varm drikke varm i opptil 4 timer, mens kjølig drikke holder seg kald i opptil 12 timer. Låseknapp gir ekstra sikkerhet når du er i farta.

Colemans patenterte AUTOSEAL-løsning er utviklet for å gi deg et produkt som er 100 % søle- og lekkasjefritt. AUTOSEAL gjør at du kan si farvel til kaffeflekker på lyse skjorter, vanndråper på tastaturet eller notatene. Teknologien er like enkel som den er genial: press AUTOSEAL-knappen for å drikke, når du slipper den er drikkeåpningen fullstendig forseglet.

AUTOSEAL-produkter kan også betjenes med én hånd. Selve lokket er i én del, her er ingen løse deler som kan mistes. Teknologien er også genial når det kommer til vask: lokket kan åpnes for grundig rengjøring. Alle AUTOSEAL-lokk kan rengjøres på øverste hylle i oppvaskmaskina. For øvrig må selve koppen til Pinnacle vaskes for hånd.

Resten av koppen må vaskes for hånd. Produsert i rustfritt stål og med vakumisolasjon (THERMALOCK™ Vacuum Insulation). BPA-fri.

Volum: 300 ml.
Størrelse: 8,5 x 8,5 x 21,5 cm.
Vekt: 266 g.

*
*
*