Close
Søk

PRO BOA Wading Boots

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

SKU: 947589M

Velg :

PRO BOA Wading Boot er de mest avanserte og innovative vadeskoene Orvis noen gang har utviklet! BOA-system istedenfor lisser.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Ny materialbruk og helt nye konstruksjonsteknikker kombineres her med egenskaper hentet fra Orvis’ bestselger Ultralight Wading Boot. Det unike med vadeskoens såle, er at Orvis har utviklet den i samarbeid med Michelins eksperter på dekkteknologi! Sammen har de to selskapene hele 285 års erfaring. Resultatet er en såle med hele 159 % bedre grep enn på en standard vadesko. Mønsteret er et eksklusivt Orvis-design, også dette er utviklet i samarbeid med Michelin. Mønsteret gir deg god kontakt med underlaget, samtidig som det er designet for å hindre at søle og skitt setter seg fast i mellomrommene. I midten av sålene er det lagt inn en spesiell ESSplate, denne forsterkningen er perfekt til bruk sammen med tungsten karbidpigger for optimalt grep på sleipe overflater.

PRO BOA Wading Boot har Boa-system istedenfor lisser. PRO Wading Boot er også relativt høye, noe som gir ekstra støtte til anklene.  I tillegg er skoens hæler utformet for å gi optimal støtdemping.   Innvendig er sålen bygd for å gi deg støtte og stabilitet. Nærmest foten er det lagt et lag med 3D-formet Ortholite®, noe som gir en myk, men stødig innersåle som ikke komprimeres, selv om du skulle bruke skoene hver dag to uker i strekk!

PRO BOA Wading Boot er polstret med EVA-skum for støtte, stabilitet og komfort. For øvrig er de produsert i meget holdbare materialer som tåler en støyt, samtidig som de tørker raskt etter bruk.

*
*
*