Close
Søk

PRO Hybrid Wading Boots

Merkevare: ORVIS
SKU: 947652M

Velg :

PRO Hybrid Wading Boots er blant de mest innovative og avanserte vadeskoene Orvis noen gang har utviklet!
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Ny materialbruk og helt nye konstruksjonsteknikker kombineres her med egenskapene til Orvis bestselger, Ultralight Wading Boots. Resultatet er en robust vadesko som ikke bare gir det beste grepet, men som også er svært komfortabel og lett.

Denne modellen er en hybridmodell hvor midten av sålen er i filt. Det er optimalt når du ønsker ekstra feste på glatte steiner, samtidig som det gir godt feste dersom du ønsker å feste ekstra pigger på.

For øvrig er det unike med sålen, som på PRO Wading Boots, at Orvis har utviklet den i samarbeid med Michelin™ sine eksperter på dekkteknologi!  Sålen gir hele 159 % bedre grep enn på en standard vadesko. Mønsteret er et eksklusivt Orvis-design, også dette er utviklet i samarbeid med Michelin. Det gir deg god kontakt med underlaget, samtidig som det er designet for å hindre at søle og skitt setter seg fast i mellomrommene. I midten av sålene er det lagt inn en spesiell ESS-plate, denne forsterkningen er perfekt til bruk sammen med Orvis PosiGrip Studs.  PRO Hybrid Wading Boot har også god høyde, noe som gir ekstra støtte til anklene. I tillegg er skoens hæler utformet for å gi optimal støtdemping.

Innvendig er sålen bygd for å gi deg støtte og stabilitet. Nærmest foten er det lagt et lag med 3D-formet Ortholite®, noe som gir en myk, men stødig innersåle som ikke komprimeres, selv om du skulle bruke skoene hver dag to uker i strekk! Polstret med EVA-skum for støtte, stabilitet og komfort. For øvrig produsert i meget holdbare materialer som tåler en støyt, samtidig som de tørker raskt etter bruk.

*
*
*