Close
Søk

PRO Wader

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

SKU: 927208M

Velg :

Klassisk pustende vader. PRO Wader er perfekt når du må gå et stykke for å komme deg til fiskeplassen, den er designet for at du skal kunne bevege deg fritt i den, samtidig som den er ekstremt slitesterk!
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Orvis regner denne vaderen som den mest slitesterke de noensinne har laget! Det tok tre år å utvikle PRO Wader, og i prosessen er den testet i over 9000 timer.  PRO Wader har en rekke praktiske detaljer, som to utvendige oppbevaringslommer med vannavstøtende glidelås, fluelapp, innvendig varmelomme, justerbare selebelter, neoprensokker med god passform, forsterkede grusbeskyttere og avtakbare knebeskyttere (Ortholite®).

Firelags materiale i overdelen, femlags corduralag i underdelen.  Ytterst i overdelen er det et eksklusivt Cordura-yttermateriale med DWR-belegg, et vanntett belegg følger så, før en vanntett membran og helt innerst, et behagelig fôr (tricot). I underdelen er det samme oppbygning av vaderens materiale, men her er det et 40 Denier-lag mellom det vanntette belegget og membranen.

Veier ca. 1360 g i størrelse M.

Vannsøyle: 30 000+.
Pusteevne: 3000.

*
*
*