Close
Søk

ROGEN 1:50 000

Merkevare: Nordic Maps
SKU: N7016
Kartet dekker det populære fjellområdet rundt Rogen i tillegg til to nasjonalparker, Femundsmarka i Norge og Töfsingdalen i Sverige.
Tilgjengelighet: På lager

Destinasjoner: Grövelsjön, Storsätern, Slagavallen, Tännäs, Lövåsen, Björnliden, Elgådalen, Sylen, Femunden, Grundagssätern, Klutsjön, Strådalen, Högvålen, Brändåsen, Rannsundet, Medskogen.

Rogenstugan som ligger ved den store innsjøen Rogen er et godt utgangspunkt for flotte turer i et vakkert turområde. Her kan du blant annet leie kano til å utforske den store innsjøen som ligger på grensen mellom Norge og Sverige.

Landskapet rundt gir et særpreget inntrykk med enorme steinblokker, skog, fjell og labyrinter av små vann. Lenger sør finner du Grövelsjön, et fjellområde med en naturopplevelse helt utenom det vanlige. Eksempler på fjellstuer i kartet: Røvollen, Svukuriset, Skredbrostugan og Rogenstugan.

Fjellkart Sverige er en turkartserie i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Lantmäteriet og Kartverket. Kartene innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Denne typen turkart dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder. Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

RØROS 1:50 000

Kartet dekker Tolga, Bjørkåsen, Os, Narjordet og Dalsbygda.

SPESIAL SPINNER SLUKSETT

Tre supergode spinnere til ferskvannsfiske.

SK TELESKOPHÅV MIDI M/GUMMINETT

Sølvkrokens teleskophåv med gumminett (midi).
ANB. Veilpris: 
249