Close
Søk

ROMERIKSÅSENE 1:50 000

Merkevare: Nordic Maps
SKU: N3053
Kartet dekker Harestua, Grua, Lunner, Tryvannshøgda, Kikut, Ullevålseter, Lørenfallet, Jessheim og Kjerkehøgda.
Tilgjengelighet: På lager

Topo 3000 Romeriksåsene er et detaljert kart som dekker over 3000 km2. Kartet dekker området fra Lunner i vest til Skarnes ved Glomma i øst.

Romeriksåsene er et flott turområde nordøst i Nordmarka som strekker seg fra Skedsmo i sør til Hurdalsjøen i nord. Området byr på en rekke flotte turer, utsiktspunkter og innsjøer.

Kartet dekker blant annet Grua, Harestua og Mylla, som alle er ypperlige startsteder for turer i Romeriksåsene. Paradiskollen er områdets høyeste punkt med en fantastisk utsikt over sør- og vestdelen av Nordmarka. I tillegg dekker kartet populære og flotte turområder som Venneråsen, Kikut og Varingskollen i Nittedal.

Eksempel på hytter i kartet: Ullevålseter, Finnerud, Kobberhaughytta, Tryvannsstua, Nordmarkskapellet, Skjennungstua, Fjellvang, Nydalshytta, Lilloseter, Spikertjernhytta, , Råbjørnhytta og Vikkelihytta.


Topo 3000 er et detaljert turkart i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Kartet innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Turkartet dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder.

Alle kartene i serien er trykket på et slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale. Serien oppdateres fortløpende til fire språk: norsk, engelsk, tysk og nederlandsk.

Målestokk: 1:50 000.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

SLUKSETT ØRRET I

Tre klassiske ørretsluker fra Sølvkroken.

SLUKSETT SPESIAL VIBRA

Flott sluksett med farger som passer alle typer vær!

OPTIMUS GAS 230G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

230 g gassboks (bustan/isobutan/propan).

SØLVKROKEN MARKSNELLE

Klassisk marksnelle med god bremse.
ANB. Veilpris: 
259