Close
Søk

RØROS 1:50 000

Merkevare: Nordic Maps
SKU: N3052
Kartet dekker Tolga, Bjørkåsen, Os, Narjordet og Dalsbygda.
Tilgjengelighet: På lager

Topo 3000 Røros er et detaljert kart som dekker over 3000 km2. Kartet dekker flere populære og flotte turområder i Rørosregionen. Det åpne og vidstrakte fjellandskapet i dette området innbyr til flotte toppturer året rundt. Gråhøgda er en flott fjelltur med fantastisk utsikt i alle retninger og er vel verdt et besøk.

I tillegg dekker kartet områdene Tolga, Dalsbygda, Glåmos og innsjøen Øyungen. Området rundt Øyungen byr på mange fine muligheter, som for eksempel sykkelturer. DNT-hytta Røvollen er et godt utgangspunkt for videre turer, enten du vil prøve fiskelykken i Femunden eller Røa-elven om sommeren, eller du ønsker å gå på ski innover Femundsmarka på vinteren.

Eksempel på hytter i kartet: Narjordet, Røvollen, Fjølburøsta.

Topo 3000 er et detaljert turkart i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Kartet innehar turløyper, skiløyper og overnattingssteder. Turinformasjonen er uthevet for enda bedre lesbarhet. Turkartet dekker over 3000 km2 og er tilpasset slik at det dekker flere populære turområder.

Alle kartene i serien er trykket på et slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale. Serien oppdateres fortløpende til fire språk: norsk, engelsk, tysk og nederlandsk.

Målestokk: 1:50 000.

Produktspesifikasjoner
Målestokk1:50 000
Oppdatert2021
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

SLUKSETT ØRRET I

Tre klassiske ørretsluker fra Sølvkroken.

OPTIMUS GAS 230G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

230 g gassboks (bustan/isobutan/propan).

OPTIMUS GAS 100G BUTAN/ISOBUTAN/PROPAN

100 g gassboks (butan/isobutan/propan).

SLUKSETT SPESIAL VIBRA

Flott sluksett med farger som passer alle typer vær!
ANB. Veilpris: 
259