Close
Søk

SCRAMBLED EGGS WITH ONIONS

Merkevare: TREK'N EAT
SKU: 30101020
Eggerøre med løk. Glutenfri.
Tilgjengelighet: På lager

Denne turmatposen lar deg lage eggerøre på turen, enten det er til frokost eller som et mellommåltid. I tillegg til eggepulver, inneholder retten, blant annet, helmelk, tomatflak og gressløk. Salt og pepper er også tilsatt. Posens innhold røres ut i kaldt vann og stekes i en varm stekepanne. Du behøver ikke å tilsette fett før steking. Denne turmatposen er vegetarisk.

Turmat bør være næringsrik, lett og rask å lage. Ikke minst er det viktig at maten smaker godt! Alt dette er ingredienser når Trek’n Eat utvikler sine turmatposer.

Produktene fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares. All Natural-merket er garantien for at maten ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer.

Trek’n Eat bruker ikke palmeolje eller -fett i sine produkter. I 2021 kuttet turmatprodusenten også soyabønner fra sine produkter, slik at du kan være 100 % sikker på at mat fra Trek’n Eat ikke inneholder genmodifisert materiale.

Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.

Produktspesifikasjoner
Vekt125 g
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

ISPIGGER SØLVKROKEN*

CE-godkjente ispigger.

OTERFLUESETT KROK 8 A 8

Klassiske fluer til oterfiske!

HATT MED MYGGNETT

Genial hatt som holder myggen ute.

SØLVKROKEN SLUKBOKS 9 ROM

Slukboks med ni rom.
ANB. Veilpris: 
99