Close
Søk

Spesial Classic

Merkevare: SØLVKROKEN
SKU: 10M

Velg :

Originalen fra Sølvkroken. Spesial Classic har vært en bestselger til ørret- og annet ferskvannsfiske helt siden 1930!
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Sølvkrokens mest solgte sluk! Spesial Classic har en gange som er uimotståelig for ørret og annen edelfisk.  I tillegg har den fått fargekombinasjoner og mønstre som vi vet er effektive og som passer alle typer forhold og vær.

Spesial Classic kan sveives inn fort eller sakte, alt etter hvordan fisken er «i bettet». Husk på at ørreten ofte angriper det som bryter et normalt bevegelsesmønster. Det kan derfor være lurt å sveive inn med forskjellige hastighet, og du kan godt legge inn små pauser – da hugger ofte fisken.

Spesial Classic ble i 2018 testvinner da Bladet Villmarksliv lot testfiskere over hele Norge fiske en hel sommer for å kåre den beste ferskvannssluken!

Historien bak Spesial Classic 
Visste du at denne sluken har vært så godt som uendret helt siden 1930? Sluken (og Sølvkrokens) skaper er Bjarne Zachariassen. Han drev en liten forsølvingsbedrift, og på fritiden var han en aktiv sportsfisker. Han brukte kunnskapen fra jobben kombinert med lidenskapen for fiske, og eksperimenterte til stadighet med forskjellige farger og størrelser på egenproduserte sluker.

Etter mye prøving og feiling, fant Zachariassen ut at det som funka best og fiska mest, var en blank sluk med røde prikker – og slik ble Sølvkroken Spesial Classic nr. 40 født! Sluken ble raskt en stor suksess, og den er fremdeles en av Sølvkrokens desiderte bestselgere. Dagens utgave er altså i tillegg nærmest identisk med den første utgaven som ble laget!

*
*
*