Close
Søk

SPRUCE FALLS 4

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000030283
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Spruce Falls 4 har ett soverom i hver ende, noe som gjør teltet ideelt for turen til venneparet eller foreldre med litt eldre barn. Det er inngang til teltet fra begge sider av oppholdsrommet i midten.

Begge soverommene har BlackOut Bedroom, det vil si at du har muligheten til å stenge ute opptil 99 % av dagslyset. Det gjør det enklere å sove, også på de lyse, norske sommernettene. BlackOut Bedroom har også en positiv effekt på teltets temperaturregulering, på dagtid er det opptil 5 ° C kaldere, på natta opptil 1° C varmere.

Teltet har ellers en rekke smarte løsninger, som integrerte oppbevaringslommer og høye kanter på hver dør for å stenge ute insekter. Teltgulvet i soverommene er fullt integrert (PE, sveisede sømmer) mens det på oppholdsrommet er mulig å fjerne det. Hvert soverom er 140 x 210 cm, det vil si at de har plass til en dobbel luftmadrass.

Teltduken har UV-beskyttelse, og den har fått flammehemmende behandling. Vannsøyle: 4500 m. Materiale yttertelt: PU-belagt polyester. Materialer innertelt: pustende polyester, PU-belagt polyester, no-see-um mesh. Tapede sømmer.

To soverom.
Areal soverom: 5,9 m2.
Areal oppholdsrom: 4,1 m2.
Totalareal: 10 m2.
Takhøyde innvendig soverom: 170 cm.
Takhøyde innvendig oppholdsrom: 205 cm.
Transportstørrelse: 60 x 30 x 26 cm.
Vekt: 14,4 kg.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

MEADOWOOD 6 L BLACKOUT

Ekstra stort familietelt! Supert til glamping, når hele vennegjengen eller familien er på tur. Tre soverom (BlackOut Bedrooms).
ANB. Veilpris: 
7999