Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Superlett termokopp

Superlett termokopp

350 ml-utgaven ble lansert i 2020, og denne minste modellen i Microlite-serien veier kun 198 gram.

Termokopptest

Tek.no har testet termokopper (ekstern lenke) og gir Microlite 350 ml 8 av 10 mulige poeng. "Da vi testet GSI sine termoser opplevde vi at det var den mest stoiske termosen vi hadde vært borti. Den stod støtt, den holdt godt på varmen og den var god å drikke av. Det samme kan vi si om denne termoskoppen", skrives det blant annet i testen.

Termos

Microlite Vacuum Bottle Flip har mange bruksområder. Den er super som termokopp, enten du tar trikken eller bilen til jobb. Den nette størrelsen gjør den ideell som barnehagetermos, men selvsagt også som termos på topp- eller fjellturen der hvert gram teller.

Microlite Vacuum Bottles termokopp termos

350 ML: Disse fargene er i sortimentet vårt i 2021: Red, Blue, Black, Fuchsia og White.

Drikk med én hånd

Microlite holder innholdet varmt i opptil 8 timer og kaldt i hele 16 timer. De doble veggene i termosen er bare 2 mm, det er tynnere enn på de fleste plastflasker med bare én vegg. Det praktiske flip top-lokket betjenes enkelt med én hånd.

Lettere enn lignende termoser

GSI Outdoors Microlite-termoser er 30 % lettere og 20 % mer kompakte enn lignende termoser. Det innebærer også at det brukes 30 % mindre materialer på disse termosene, og dermed er både produksjon og transport mer bærekraftig. Husk også på at det er mulig å kjøpe nytt lokk til de fleste modellene, om du skulle være så uheldig å miste det på tur.

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt Microlite 350 ml!

Klikk her for å se alle Microlite-modellene fra GSI Outdoors. 

Toppbilde: GSI Outdoors.

Denne saken ble opprinnelig publisert 20. november 2020. Oppdatert i juni 2022.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Neste artikkel

Turbestikk i tre