Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Telt og campingutstyr fra Coleman

Telt og campingutstyr fra Coleman

Coleman er en verdensledende produsent av camping- og friluftsutstyr med over 100 års erfaring. Selskapets grunnlegger, William Coffin Coleman, begynte med produksjon og salg av lykter for turbruk allerede i 1900. Nordic Outdoor er norsk distributør av Coleman, som i dag er verdens største produsent av campingutstyr.

Telt med mørke soverom

Vi har tatt inn et bredt spekter av produkter fra Coleman. Varemerket er spesielt kjent for sine telt. Selv om disse er utviklet i USA, passer de selvsagt ypperlig til både fjell- og campingturer også i Norge. Coleman står bak BlackOut Bedroom®-teknologien, hvor teltene leveres med mørke soverom.

Senker temperaturen i teltet

Teknologien stenger ute opptil 99 % av dagslyset fra teltets soverom, og legger slik til rette for en god natts søvn, også på lyse, norske sommernetter. Småbarnsforeldre er også blant teknologiens største fans. I tillegg gjør BlackOut Bedroom® temperaturen i soverommet opptil 5 °C kjøligere på dagtid. Alle som har våknet i et telt som står i morgensola, vet at det kan være 5 viktige grader …

Telt med og uten mørkt soverom

BlackOut Bedroom® finnes både på Colemans mindre telt og på de rendyrkede campingvariantene. Telt med mørke soverom er litt tyngre enn telt uten. Den amerikanske campingspesialisten har også telt med "vanlige" soverom, både lette varianter for 2 og 3 personer på tur, og større campingtelt som passer for hele familien eller vennegjengen på tur.

UV-beskyttelse

Felles for alle teltene, er at de er vind- og regntestet. De har også gjennomgått en flammehemmende behandling, noe som gir økt sikkerhet, enten du er på fjellet eller campingplassen. UV-beskyttelse er også standard på teltduken til et Coleman-telt, denne bidrar til at materialet beholder sine gode egenskaper lengst mulig, samtidig som det hindrer misfarging av solen. For øvrig anbefaler Coleman at du tar vare på teltet med vask og impregnering fra Nikwax.

Campingmøbler og kjølebokser

Kvalitetsprodukter hvor komfort og brukervennlighet står i sentrum er stikkord for Colemans øvrige campingsortiment. Her finner vi, blant annet, luftmadrasser, campingstoler, bord, soveposer, lanterner og klassiske kjølebokser. Sistnevnte er svært effektive og solide. De største modellene holder innholdet kaldt i flere dager, noe som gjør kjøleboksene til en favoritt på både campingplassen, fotballturneringen og hytta.

Campingbord Coleman camping

Vintergass

Coleman har også ventilbokser med gass. Disse har en standard ventil som gjør at de kan brukes på alle vanlige gassbrennere og lamper, beregnet på gassboks med ventil. Her stenges gasstrømmen når apparatet frakobles, og gassboksen kan da enkelt transporteres og brukes på forskjellige apparater. Colemans egen vintergass er også en bestselger her i Norge.

Kontakt Nordic Outdoor

Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål om produktene fra Coleman, eller lurer på hvor du får kjøpt et spesifikt produkt fra.

Foto toppbildet og det øverste bildet i saken: Marius Haugsdal.
Øvrige bilder: Coleman.
Forfatter: Bente J. Harstad