Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Testet termos i 40 minusgrader

Testet termos i 40 minusgrader

Mikkel Isak Eira har hatt med seg Glacier Stainless Vacuum Bottle på vidda.

Reinlykke

Mange kjenner han kanskje best som Farmen-Mikkel, men han har også vært med i NRK-serien Reinlykke, hvor vi fikk følge reindriftsfamilien Eira fra Kautokeino gjennom ulike årstider.

Termostest på vidda

Mikkel Isak Eira har brukt favorittermosen vår fra GSI Outdoors i to sesonger, og han er daglig ute, uansett vær, for å passe på reinsflokken i det som er et av Norges kaldeste områder: viddene rundt Kautokeino.

Mikkel Isak Eira termostest termos Glacier Stainless Vacuum Bottle

Varm kaffe i 30 timer

Termosen skal holde kaffen varm i opptil 30 timer, men vi var likevel litt spente på tilbakemeldingene fra Mikkel Isak, det er jo betraktelig kaldere i Finnmark enn i Arendal. Konklusjonen, godt inne i den andre testvinteren, gikk heldigvis i favorittermosen vår sin favør:
- Jeg har prøvd mange forskjellige termoser ute på vidda. Denne fra GSI Outdoors har virkelig fungert og holdt på varmen i mange timer, til og med når gradestokken viser ned mot minus 40, melder Mikkel Isak.

Testvinnertermos

Termosen har tidligere blitt kåret til best i test av UTE, den har også høye testscorer hos Jakt & Fiske og Tek.no. Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt denne 1 liters-termosen.

Termos på vidda Kautokeino Mikkel Isak Eira

PS! Hvor kaldt blir det egentlig i Kautokeino, eller andre steder i Norge, på vinterstid? Er du like værnørd som oss, er det enkelt å sjekke: søk på ønsket sted på yr.no. Velg så «historikk» og du får en oversikt over høyeste og laveste temperaturer de siste 13 månedene!

Alle foto: Mikkel Isak Eira. 
Forfatter: Bente J. Harstad.