Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Terningkast 6 til multifuelbrenner

Terningkast 6 til multifuelbrenner

Dagbladet gir Polaris Optifuel terningkast 6.

Genial brenner

«Meget effektiv brenner. Støtte for gassboks opp/ned. Genialt. Får topp score da du ikke trenger å bytte dyse om du skal bytte fra gass til parafin – og omvendt», skriver Dagbladet Pluss i testen (link til sak, bak betalingsmur) av Optimus-brenneren. Produsenten har over 100 års erfaring med utvikling og produksjon av turkjøkken.

God multifuelbrenner Optimus Polaris Optifuel

SVÆRT EFFEKTIV: Polaris Optifuel har effekt 4200W (flytende brensel). Bildet viser den sammenslått.

Anbefalt drivstoff og gass

Brenneren veier 475 gram og leveres med både pumpe, vindskjerm, varmereflektor, multiverktøy, smøring og ekstradeler. Av drivstoff kan det meste brukes, fra parafin til flydrivstoff. Vi anbefaler renset bensin, som er mest effektivt og gir minst avgasser. Vi anbefaler også Colemans Xtreme Winter Gas, denne kan brukes selv om gradestokken skulle krype helt ned til minus 27. PS! I 2021 får vi inn Optimus gas.

Kjøpe testvinneren?

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du kan kjøpe Polaris Optifuel der du bor eller om du ønsker en link til en nettbutikk hvor den er til salgs.

Slik fungerer Polaris Optifuel

I videoen under ser du hvordan multifuelbrenneren brukes (NB videoen er på engelsk). Polaris Optifuel kan brukes med gassboksen begge veier, men når det er kaldt ute eller lite gass igjen på boksen, så er det en fordel å snu den. Bruker du brenneren med flytende brensel, har pumpa også en praktisk funksjon. Legg pumpe og brennstofflaske med "On" opp, og så snur du bare flaska slik at "Off" ligger opp når du skal skru av brenneren. Slik brennes også rester i brennstoffslangen opp før du kobler av flaska.

Vedlikeholdstips

Les serviceavdelingas tips til rengjøring og vedlikehold av multifuelbrennere.

PS! Denne testvinneren leveres med Optimus Fuel Pump. Mer om hvorfor denne driftsikre drivstoffpumpa er et must å ha med seg på tur her!

Les også om Optimus' solide flasker til brensel. Du kan velge mellom fire størrelser, alle har barnesikring og er produsert i stål.

Denne saken ble opprinnelig publisert 11. januar 2019.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Forrige artikkel

Nye stangmodeller i 2019

Neste artikkel

Glutenfri turmat