Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Test av sammenleggbar kjele

Test av sammenleggbar kjele

Turkjelen fra GSI Outdoors er testet i septemberutgaven i 2020.

Kjele med varmeveksler

Kjelen har fleksible vegger og kan slås sammen, sammenslått er den kun 54 mm høy. Escape Pot har solid hardanodisert base, belagt med Teflon. I tillegg har den varmeveksler i bunnen for å forkorte koketiden. «Vi har ikke sammenlignet tidsbruken direkte med andre løsninger, men konstaterer at effektiviteten ligger i øvre sjikt», skriver tester Lars Reitan.

Toleranse for høye temperaturer

GSI Outdoors har valgt silikon som materiale på de sammenleggbare produktene i Escape-serien. Silikon er ikke bare ekstremt fleksibelt, det er også lett og har god toleranse for høye temperaturer. Sist, men ikke minst, er materialet selvsagt trygt å ha maten i.

- Et genialt konsept

Lokket til kjelen har sil, samt silikonpads som skal beskytte fingrene mot at du brenner deg når du heller ut vann. Escape Pot veier 512 gram. Jakt & Fiske ender på terningkast 5: «Denne kjelen fins også i en 3 liters utgave. I tillegg får man i samme Escape-serie både stekepanne, spiseboller og kopper. Et genialt konsept for deg som vil spare vekt og plass». Her kan du lese hele testen (link til sak bak betalingsmur) hos Jakt & Fiske.

Denne saken ble opprinnelig publisert 23. oktober 2020.
Forfatter: Bente J. Harstad.