Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Turmat fra Trek'n Eat

Turmat fra Trek'n Eat

Nordic Outdoor fører turmat fra Trek’n Eat.

Smakfullt og næringsrikt

Når du er på tur, ønsker du at maten skal være næringsrik og rask å lage. Ikke minst er det viktig at maten smaker godt! Dette tar også Trek’n Eat utgangspunkt i når de utvikler sine populære turmatposer.

Turmat uten konserveringsmidler

Alt fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Produsenten bruker moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring, og slik sikrer de at maten beholder viktige vitaminer og mineraler samtidig som de gode smakene bevares. Turmaten er All Natural-merket, det betyr at den ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer.

Turmat fra Trek'n Eat

Norsk beskrivelse på posene

Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. I tillegg har de zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Alle posene har selvsagt også norsk beskrivelse og varedeklarasjon. Trek’n Eats turmat har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.

Turmat uten palmeolje

Nordic Outdoor har tatt inn både frokost-, middag- og dessertalternativer fra Trek’n Eat. Vi har også noen basisvarer, samt større poser med energirike dagsrasjoner. Det er også verdt å merke seg at Trek’n Eat har kuttet all bruk av palmeolje i sine produkter. De har også mange glutenfrie og veganske turmatposer.

Prøve Trek’n Eat?

Kontakt oss gjerne om du ønsker å selge denne turmaten i din butikk, eller om du er en privatperson og lurer på hvor du får kjøpt Trek’n Eat.

Ennå ikke mett?

- Visste du at denne turmaten har vært med Siv Harstad til Antarktis?
- … men også har blitt testet ut i mer hjemlige trakter, som da Daniel Salbu padlet langs hele norskekysten i 2022.
- Her ser du vårt sortiment av turmat fra Trek’n Eat.

Toppfoto: Therese N. Andersen.
Forfatter: Bente J. Harstad.