Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Turutstyr fra GSI Outdoor

Turutstyr fra GSI Outdoor

GSI Outdoors er et amerikansk, familieeid selskap som utvikler og designer tur- og campingutstyr. Selskapet ble startet i 1985.

Miljøvennlige materialer

Turproduktene fra GSI Outdoors er innovative, men nyskapende løsninger går aldri på bekostning av brukervennligheten. Andre stikkord for merket er bruk av miljøvennlige materialer, morsomme løsninger og god design. Disse tur- og campingproduktene er av høy kvalitet, og de er laget for å brukes mye og lenge! Felles for mange av de superlette produktene er også at de tar liten plass i sekken.

Kokesett til turbruk

Nordmenn elsker å lage mat på tur, enten vi er til fjells, i skogen eller til sjøs! GSI Outdoors har det meste av utstyr som trengs for utendørs kokkelering. Nordic Outdoor har blant annet tatt inn kokesett, stekepanner, løsninger for krydderoppbevaring, kopper, kar og bestikk, for å nevne noe! I tillegg fører vi også et bredt sortiment med praktiske matlagingsverktøy, som stekespader, skjærebrett, kniver og lignende.

For kaffeelskere

I tillegg har GSI Outdoors et vell av løsninger for friluftsfolk som elsker kaffe: presskanner, espressokanner, tradisjonelle kaffekjeler, filter til turbruk og perkulatorer. Er du på jakt etter en termos som holder kaffen eller kakaoen varm lenger, står GSI Outdoors også bak denne termosen, som er kåret til testvinner hos UTE.

Utstyr til campingturen

Selv om flere av produktene er svært lette og har liten transprotstørrelse, har GSI Outdoors også et godt utvalg av produkter tilpasset hyttelivet og campingturen. For eksempel disse bollene og tallerkener i serien med emaljerte produkter i kul retrostil. De har også mange alternativer som passer når flere er på tur sammen, som dette kokesettet i rustfritt stål. Her kan både kjeler og stekepanne brukes på alle varmekilder, også rett på bålet.

Hverdagsfavoritter

GSI er en forkortelse for «gear solutions» og «innovation» og produktene er, som merkevarenavnet spiller på, designet for et aktivt liv utendørs. Veldig mye av sortimentet fra GSI Outdoors passer også overraskende godt til hverdagslivet i Norge! De superlette Microlite-termosene er manges favoritt til lesesalen eller som pendlerkopp på trikken eller banen, mens flere av koppene er like supre til varm kaffe på høstens fotballturnering, som til kald drikke på stranda eller ute i hagen.

Mangfold i friluftslivet

I tillegg til sitt grønne fokus, har GSI Outdoors også jobbet aktivt med samfunnsansvar siden oppstarten. De har blant annet jobbet med ulike organisasjoner i USA for å sikre mangfold i friluftslivet, samt for å få flere barn til å delta på aktiviteter utendørs. I tillegg har vært med på internasjonale prosjekter, blant annet treplanting i Watamu i Kenya, samt med etablering av drikkevannskilder i flere zambiske samfunn.


Se alle GSI Outdoors-produktene Nordic Outdoor har her!

Foto: GSI Outdoors og Hannah Øien (vinterbildet).
Forfatter: Bente J. Harstad.