Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Varm kakao i opptil 30 timer

Varm kakao i opptil 30 timer

Glacier-termosen har stilren design og er i rustfritt stål.

Til varm og kald drikke

Termosen holder kakaoen eller kaffen varm i opptil 30 timer. Koppen er i rustfritt stål, men har et praktisk plastcover som både isolerer og gir godt grep. Termosen kommer fra den amerikanske produsenten GSI Outdoors.

To størrelser

1 liters termosen er 30 cm høy og veier 723 gram. Oppdatert informasjon 2020:  Termosen kommer i nye farger i år, egenskapene er de samme gode, men den veier nå litt mindre (667 gram). Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt termosen der du bor, eller på nett. Termos til kakao TERMOS: 1 l-termosen får du i fem forskjellige farger. Se oversikt i forhandlerportalen for året sortiment. 

Termosen passer for:

- Jegeren som sitter mange timer på post
- Laaaange bilturer der du vil ha varm eller kald drikke lenge
- Studenten som trenger påfyll i eksamenstida
- Når hele familien skal på fjelltur
- Deg som vil ha en solid termos på hytta
- Alle som vil ha en knallgod termos

Termosen passer ikke for:

- Barn som ikke liker for varm kakao... Denne termosen holder på varmen så lenge, at skal den være barnehagetermos, bør du blande i litt kaldt vann så kakaoen heller holder en god lunka temperatur!

Termos best i test hos UTE

Termosen ble testvinner da bladet UTE testet termoser i 2021. Tek.no har også testet Glacier Stainless Vacuum Bottle, her endte den på 8,5 av totalt 10 mulige poeng. Tek.no skriver, blant annet, at dette var den mest stabile termosen av alle i testen.

Terningkast 5 i Jakt & Fiske

«Det viktigste er at den holder på varmen, og det gjør den greit i over ett døgn», skriver blant annet fagbladet for alle jakt- og fiskeentusiaster.

To års termostesting

Etter to års bruk la Jakt & Fiskes tester den i frysen (-12 grader). Etter 24 timer målte han temperaturen på vannet; det var 54 grader.  Hele termostesten i Jakt & Fiske kan leses her (ekstern link, bak betalingsmur).

På jakt etter en enda lettere termos? Sjekk ut Microlite-modellene fra GSI Outdoors!

Denne saken ble opprinnelig publisert 4. desember 2018.
Forfatter: Bente J. Harstad.